top of page

Medaljer

Diplomer

Ved utstillingen vil det bli utdelt forskjellige priser. Her er en oversikt over hvilke priser som blir gitt til hvilke kategorier, og hvordan prisene vil fordeles.

Prisutdelingen vil være Søndag 10.03 klokken 16:00

Premier

Diplomer, Medaljer, Grand Prize og Showets pris

Diplomer vil bli gitt til alle som deltar i konkurransene. Dette gjelder alle kategoriene. Du vil få en diplom for hver konkurranse du deltar i, men har du flere bidrag til samme konkurranse vil disse bli samlet på det samme diplomet.

Diplomet er et bevis på at du har deltatt i konkurranse ved Norsk Kakeutstilling 2013.

 

Medaljer blir gitt til alle som oppnår bestemte poengsummer under bedømmingen innenfor gitte rammer. Det betyr at flere kan vinne Gull, Sølv og Bronse  Du vil se hva du har vunnet søndag morgen, da det ligger lapper på den enkelte kaken som har fått pris.

Denne bedømmingen vil bli tatt av dommerne som følger internasjonal standard på dommerskjema. 

Showets pris som er en Kitchenaid maskin, deles ut til det bidraget som gjør seg mest bemerket på hele utstillingen. Her går konkurranse bidragene og utstillings bidragene under ett.Her telles ikke bidrag fra arrangørene eller kursholdere fra utlandet med. 

Grand Prize er en Kenwood kjøkkenmaskin som vil bli gitt til det bidraget som har fått flest poenger i alle konkurransene samlet.

Showets pris

Grand Prize

bottom of page